Trainingen

The Art of creativity

Er zijn van die momenten dat je met werk, studie of onderzoek lijkt vastgelopen. Hoe moet je verder? Nieuwe inspiratie blijft uit, de batterij lijkt leeg. 

In deze training wordt je geest wakker geschud, van frisse lucht voorzien en met nieuwe ideeën en energie gevuld. Je ontdekt hoe tientallen beproefde oefeningen voor acteurs ook jouw creativiteit, flexibiliteit, fantasie en out-of-the-box-denken vergroten. Daarnaast leer je improviseren, risico’s nemen, met elkaar samenwerken en vanuit je eigenheid werken. Na afloop heb je volop creatieve impulsen opgedaan en is je batterij opgeladen. Met vernieuwde energie kun je met je dagelijkse bezigheden aan de slag!

Storytelling practicum

Pakkende verhalen kluisteren mensen aan hun stoel. In deze training leer je uit welke ingrediënten een pakkend verhaal bestaat en hoe je met behulp daarvan zelf jouw story kunt opbouwen. Hoe zorg je dat jouw verhaal impact heeft en de toehoorders meeneemt?

Persoonlijke performance

Ieder mens krijgt te maken met ‘optreden voor een publiek’. Of het nu gaat om het presenteren van een creatief verhaal, het verhelderen van je mening over een bepaald onderwerp of het overtuigen van de commissie die een geschikte nieuwe medewerker zoekt: in alle gevallen zal je je verhaal zo helder mogelijk voor het voetlicht willen brengen. 

In de training ontdek je wat je sterke kanten zijn bij het overbrengen van je boodschap en welke aspecten verbeterd kunnen worden. Je werkt met theatertechnieken en leert de aandacht van je publiek bespelen. Je persoonlijke optreden wordt een uitdagend spel dat je kunt sturen en waarin je kunt groeien.

Vragen of opmerkingen?

error: